Как точно да изберем бижута, които усъвършенстват красотата ни

Пръстени и бижута се носят от векове за средство за подобряване на външния вид. Пръстени и бижута доказват професията на носещит ги. Съществуват много различни варианти, от такива изработени от естествени елементи например дървен материал и растения, до стилни изработени накити, които използват благодордни метали и образувания.

Пръстени и бижута се избират според причината за носене. Това се извършва от стотици десетилетия насам.
За щастие днес имаме по-голяма гама от стилове и бодат избор на бижута. От нискобюджетните бижута , които се създават от злато или някакъв друг благороден метал, до скъпо струващи диаманти, дамски колиета, стилни гривни и обеци във всеки възможен размер и форма.
Това са 5 съвета спрямо избора на бижута и накити, които е възможно да подобрят вашата лична визия
Колиета
Като облеклото, дадено колие е възможно да подейства визуално по различен вариант на мъжете и жените, които ви наблюдават. Ако сте по-малки и желаете да създадете усещането, че сте по-големи, е добре да изберете сребърни колиета, като те са по-дълги. Дамски колиета, които са с Форма на буква в или Y-, реално могат ви накарат да изглеждате по-високи. Точно тези видове и дължина ще придадат дължина на тялото и ще ви накарат да иамте вид на по-високи.
Дамски обеци
Обеците биха могли да да действат на лицето и тялото ви да изглежда много красиво или обратно. В зависимост от формата на вашето лице, можете да позлвате много различни варианти обеци, за да дадете чар на определена част от вашето лице си. Ако случайно говорим за форми на лицето, става дума реално дали цието на човека са заоблени, правоъгълни, с овална форма или квадратни.
Гривни и пръстени
Много пъти, когато говорите или стоите, вашите ръце често пъти са близо до лицето ви , така че е добре да изберете дамски гривни и пръстените си, така че те да подхождат на вашето тяло.
Също така, е важно да знаем и как изглеждаме. Ако случайно сте ниски, тогава големите кокетни гривни биха могли да изглеждат много грозно, така че деликатните тънки стилни гривни може да са това, от което се нуждаете. От друга страна, ако сте по-едри или дори стандартни, може да изглеждате най-добре с по-голяма гривна или 2-3 гривни.
Ако случайно купите дамски пръстени, е нужно да помислите за вида на пръста си. Дълги и стилни са или къси и големи? Без никакво значение кой точно от именно тези решения ще изберете, е много важно пръстена да преминава и през кокала на пръста
Ако пръстите ви са слаби и по-къси, тогава трябва да намерите много малки и деликатни пръстени, понеже не бива да подчертаете късотата на пръстите. Дамските пръстени в кръгла форма прилягат най-правилно. Ако вие имате много дълги пръсти, точно тогава по-големите пръсетени ще прилягат най-добре върху вас.
Винаги запомнете,че когато избирате накити, е необходимо да вземете това, което харесвате! Купуването на накити, които ви допадат и с които се чувствате добре, е перфектното допълнение към всяко облекло.
Официални моменти
Даже и тези, които обикновено не използват бижута, изваждат бижутата си за официални случаи като сватба или парти за годишнина. Облеклото почти винаги е на 1-во местенце, когато сте на точно такъв празник, но бижутата почти винаги е негов партньор. Поради тази причина наложително е да обърнете главно внимание на това, което ще сложите и реално да изберете бижута, които ще си подхождат. Роклички с липса на презрамки нямат необходимост от колиета.
Небрежни бижута и накити
Разбираемо е, че не всяко едно бижу може да се носи за почти всеки повод. Наложително е ли за всеки мотив да носим бижута, обаче? Бързият отговор е не точно, а дългият отговор е, че може и трябва да изберете поне едно малко бижу, което да е в тон на твоя външен вид, без голямо значение какъв е.